Hair Blanco: Oikean partatyylin löytäminen Metakuvaus

Hair Blanco: oikeanlöytäminen

Vaikka monet ihmiset ovat alkaneet huomioida ja huolehtia ulkonäöltään, useimmat ihmiset, etenkin miehet, sivuuttavat hiuksensa. Toki heillä on se leikattu ja muotoiltu ajoittain, mutta se ei aina riitä. Miesten on opittava huolehtimaan hiuksistaan ​​sairauksien tai hiusten putoamisen estämiseksi. Paitsi, että se pitää hiuksensa vahvempana ja kiiltävämpänä.

Hoitoa ei kuitenkaan tarvitse vain pään hiukset. Sinun tulisi myös harkita viiksien ja partaasi hoitamista, jotta ne olisivat edustavampia. Loppujen lopuksi yksi ensimmäisistä asioista, joita useimmat ihmiset katsovat, on kasvosi. Hallitsematon ja sotkeutunut parta ei välttämättä vaikuta moniin ihmisiin. Tämä pätee erityisesti silloin, kun tapaat jonkun ammattimaisesti.

Useimmilla miehillä on ongelma siitä, minkä tyyppisen partan tulisi olla. Loppujen lopuksi, jos haluat tehdä vaikutuksen, sinun pitäisi katsoa osa. Mikä olisi parempi tapa tehdä se kuin saada ulkonäköä vastaava parta?

Hair Blanco on ollut alalla jo vuosia ja tutkinut, mikä partatyyli näyttäisi parhaiten tietylle pään muodolle. Partan muotoilun tavoitteena on, että sillä on voimakas kontrasti pään muotoilussa. Eri muodot voivat korostaa kasvosi eri osia, eivätkä kaikki parta-tyylit sovi mihinkään muodon päähän. 

Lue lisää ja selvitä paras partatyyli pään muodolle.

Neliön muotoiset parta tyylit

Neliön muotoiset kasvot ovat melkein pyöreät, mutta terävillä kulmilla. Siksi sinun tulisi välttää pitkiä, tuuheita partatyylejä, jotka lisäävät pyöreyttä kasvoillesi. Tarvitset tyylin, joka näyttää ne kulmat sen sijaan. Leukalinjasi on paras omaisuutesi, eikä sinun pitäisi koskaan piilottaa sitä partaan.

Tikkuparrat – Yksi parhaista parta-tyylistä neliönmuotoisille kasvoille. Paitsi että se ei piilota mitään, mutta se myös antaa leuan linjalle pienen aksentin liioittelematta ominaisuuksiasi. Sinulla voi olla sängen parta milloin tahansa ja näytät silti hyvältä siinä.

Royale-parta – Tämä on yhdistelmä sänkän parta sekä vahvat ja paksut viikset. Koska sinulla on sängen parta, se vain korostaa leukaosi ja antaa sinulle maskuliinisemman ilmeen. Mikä tekee siitä paremman, ovat viikset. Se todella auttaa kehystämään kasvosi, antaen sinulle paremman, houkuttelevamman ilmeen.

Pukinparta – Vaikka useimmat miehet ovat siunattuina paksulla kasvokarvalla, on niitä, jotka eivät voi kasvattaa niitä poskilla. Tässä tapauksessa pukinpentu on täydellinen partatyyli sinulle, koska sinun tarvitsee vain kasvattaa hiuksia viiksille ja leuallesi. Vaikka vuohen- tai ympyräparvi ei piilota leukalinjaa, se antaa enemmän etuja. Pystyt esittelemään upeita kasvokarvoja samalla kun näytät leukaasi.

Pukinpentu on myös hieno saada kasvosi näyttämään pidemmiltä, ​​koska neliön muotoiset kasvot näyttävät lyhyiltä ja tarvitsevat hieman enemmän apua näyttääkseen paremmalta.

Lyhyt nyrkkeilevä parta – Kuten edellä mainittiin, nelikulmaiset kasvot näyttävät parhaiten leuan linjalta, olipa se näkyvästi tai hienovaraisesti. Siksi ei ole suositeltavaa käyttää kokonaista parta-tyyliä. Jos kuitenkin edelleen vaadit sitä, voit siirtyä lyhyeen laatikkotyyliin. Tämä tyyli on edelleen tarpeeksi lyhyt osoittamaan leuan luonnollista kulmaa. Ei vain sitä, mutta se sopii hyvin myös kasvojesi luonnollisten kulmien kanssa.

Soikeat kasvonmuotoiset partatyylit

Miehet, joilla on soikeat kasvot, voivat pitää itseään onnekoina, koska se sopii hyvin lähes kaiken tyyppiseen partaan. Se on hyvin tasapainossa, eikä ole piilotettavia tai korostettavia ominaisuuksia. Voit kuitenkin käyttää partaasi lisätäksesi aksentin leukaan. Tavoitteenasi on joko säilyttää soikea muoto tai korostaa leukaasi.

Raskas sängen parta – Soikeat kasvot ovat miellyttävimpiä muotoja tasapainonsa vuoksi. Tätä täydentää raskas sänki parta tyyli. Se lisää pörröisen, maskuliinisen ilmeen, jota ei ole helppo saavuttaa soikeailla kasvoilla. 

Klassinen täysi parta – Niin kauan kuin sinulla on klassinen parta, se on loistava valinta mille tahansa kasvojen muodolle. Voit pitää pääntie alueen puhtaana ja sivut riittävän lyhyinä, ja sinulla on itsellesi mukava parta. Paitsi, että voit myös muotoilla partasi alaosan korostamaan leuan viivaa. 

Verdi-parta – Tämä on myös yksi parhaista parta-tyylistä miehille, joilla on soikeat kasvot. Se ei piilota mitään kasvojesi ominaisuuksia, ja viikset auttavat antamaan ulkoasulle vauhtia. Se on muotoiltu käpristymään, jotta saat paremman, hienostuneemman ilmeen.

Garibaldi-parta – Tämä partatyyli on hieno tapa lisätä määritelmää ja kokoa leukaosi. Siinä on leveä pyöristetty pohja, joka korostaa leukaasi. Huomaa, että kasvattaessa garibaldia kasvosi muoto muuttuu pitkänomaiseksi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia siitä, koska sitä pidetään myös houkuttelevana.

Pyöreän kasvon muotoinen partatyyli

Koska kasvoillasi ei ole korkeutta sekä otsa- että leuka-alueella, olisi parasta valita partatyylit, jotka lisäävät pituutta. Se ei ehkä ole miellyttävin kasvojen muoto katsella, on olemassa muita tapoja lisätä pituutta kasvoillesi. Partasi muotoilu oikealla tavalla tasapainottaa kasvosi, mikä auttaa sinua parantamaan ulkonäköäsi.

Hollywoodilainen – Tämä on täydellinen partatyyli ihmisille, joilla on pyöreät kasvot, koska se ei lisää mitään leveyttä korostaen silti leuasi ja leukaasi. Se on parta tyyli, joka näyttää täydeltä parta, mutta jossa on ajeltuja rintapaloja. Tämän tyylin ansiosta kasvosi näyttävät pitemmiltä ja soikeammilta.

Ducktail- parta – Tämä tyyli on paras valinta pyöreäkasvoisille ihmisille, joilla on tarkempi leuka ja leuka samalla kun se tekee kulmikkaammaksi. Se on pitkä, kokonainen parta, jolla on lyhyet sivut ja täynnä viikset, jotka yhdistyvät partaan. Tämä tyyli tasapainottaa myös pyöreyttä tekemällä kasvosi näyttämään pidemmältä. 

Van Dyke -parran tyyli – Nimen saaminen flaamilaiselta taidemaalarilta, joka harrastaa terävää leuan partaa, on pidetty loistavana vaihtoehtona pyöreän kasvon ihmisille. Koska pieni parta on terävä, se tekee kasvoistasi hieman pidemmän. Lisää viikset, se lisää mukavan ilmeen, joka voi poistaa silmät kasvosi pyöristetyistä ominaisuuksista. 

Pukinparta – Pukinpentu on myös loistava valinta ihmisille, joilla on pyöreät kasvot. Voit kasvattaa hiuksia leuasta hieman enemmän ja muotoilla ne sitten pisteeseen. Pienestä ulkonäöltään huolimatta se voi silti korostaa leuasi. Tämä tekee sitten kasvosi vähemmän pyöreiksi ja lisää kulmia. 

Garibaldi – Garibaldi on parta, jolla on pyöristetty pohja ja joka on upea tyyli pyöristetyn kasvon omaaville ihmisille. Se lisää sekä leveyden että pituuden leuan pohjaan, mikä muuttaa kasvosi muodon pitkänomaiseksi. Huomaa, että vaikka muut haluavat pyöristetyn pohjan, kannattaa ensin pyrkiä pitempään garibaldiin.

Timantin muotoinen kasvoparta

Henkilö, jolla on timantin muotoiset kasvot, tarkoittaa, että poskipäät ovat kasvojesi näkyvin osa. Tarvitset parran, joka korostaa leukaasi samalla, kun leuka näyttää pyöreämmältä. On myös huomattava, että sinun ei pitäisi valita partatyyliä, joka lisää kasvosi leveyttä.

GaribaldiGaribaldin -avulla voit tasapainottaa terävän leuan, koska se auttaa erottamaan näkyvät poskipäät. Se lisää leveän, pyöristetyn leukalinjan, joka vähentää leukasi terävyyttä ja lisää samalla korkean poskilinjan.

Verdi-parta – Verdi-parta auttaa erottamaan suuret poskiluut korkealla poskilinjalla. Lisää viikset, joissa on käpristyneet päät, se tekee kasvoistasi kapeamman. Se auttaa myös lisäämään leuan pyöreän muodon ja tasapainottamaan sen.

Ducktail-partasta,leuasi parta – Huolimatta siitä, että se tunnetaanjoka korostaaja tekee siitä pidemmän terävän muodon takia, se todella auttaa timantinmuotoisissa kasvoissa, jos ne on leikattu oikealle. Voit muotoilla partaasi niin, että se on leveämpi, ja auttaa vähentämään poskiluiden leveyttä lisäämällä leuan leveyttä. 

Lyhyt nyrkkeilevä parta – Tämä on yksi partatyyleistä, joka näyttää hyvältä kaikilla kasvojen muodoilla. Se on puhdas, terävä partatyyli, joka voi korostaa leukaasi. Se on kuin kokokasvoparta, jossa on siististi leikatut viikset ja pääntie. Korkea nyrkkeilevä vaihtelu olisi kuitenkin loistava valinta erottamaan poskipäät. Tämän pitäisi tehdä kasvoistasi kapeampi kuin