Hair Blanco: Hiustenhoitovinkkejä miehille

Kaikki haluavat upeita hiuksia sukupuolesta riippumatta, mutta niiden saavuttaminen voi usein olla vaikeaa, vaikka hiuksesi olisivat lyhyet. Jos olet mies, jatka lukemista saadaksesi vinkkejä siitä, miten sinun pitäisi huolehtia hiuksistasi ja saada parhaat hiukset. Katso alla olevat vinkit:

Älä pese hiuksiasi joka päivä. Hiusten päivittäinen

pesu voi tehdä hiuksillesi enemmän haittaa kuin hyötyä, koska poistat luonnolliset öljyt päänahastasi. Shampoon käyttö vähintään kolme tai neljä kertaa viikossa on parasta lyhyille hiuksille.

Muotoile hiuksesi, kun ne ovat vielä kosteat

Vaikka hiukset ovat vielä kosteat suihkun jälkeen, muotoile hiukset sormillasi tai kampaasi. Kun se alkaa kuivua, muoto lukittuu, jolloin hiukset on helpompi muotoilla. 

Käytä teksturoivia tuotteita

Pomades ja geelit voivat olla liian raskaita paksulle hiukselle. Käytä sen sijaan tekstuurijauheita ja kuivashampoot. Ne auttavat rakentamaan hiuksiasi ja antamaan niille lisää volyymia erityisesti lyhyille ja ohuille hiuksille. Ne myös imevät öljyä ja pitävät hiukset puhtaampina.

Käytä luonnollisia muotoilutuotteita

Monet muotoilutuotteet sisältävät voimakkaita kemikaaleja, jotka paitsi kuivattavat ja vahingoittavat hiuksiasi myös vaikuttavat negatiivisesti hiusten kasvuun. Siksi sinun on käytettävä luonnonmukaisista raaka -aineista valmistettuja tuotteita, kuten mehiläisvahaa, risiiniöljyä tai arganöljyä.

Älä käytä liikaa tuotteita

Yksi suurimmista virheistä, joita miehet tekevät muotoillessaan, kun he käyttävät liikaa tuotetta hiuksiinsa. Kun käytät hiusten muotoilutuotteita, kuten pomadia tai geelejä, aloita aina pienellä määrällä, koska vähän voi mennä pitkälle. 

Taputtele hiuksiasi hankauksen sijasta

Hiero hiukset pyyhkeellä suihkun jälkeen voi aiheuttaa rikkoutumista ja pilata hiuksesi, varsinkin jos ne eivät ole aivan niin paksuja kuin ennen. Hiukset ovat yleensä heikkoja, kun ne ovat märkiä, joten hankaamisen sijasta taputtele ne kuiviksi välttääksesi stressiä hiuksillesi.

Ota haaleat suihkut

Kuumassa suihkussa irrotat hiuksistasi kaikki luonnolliset öljyt, jolloin ne ovat karheita ja halkeilevia. Toisaalta kylmä suihku voi rajoittaa päänahan verenkiertoa, joten hiukset eivät saa tarvitsemiaan ravintoaineita. Helpoin ratkaisu on ottaa haaleat suihkut.

Tee säännöllisiä matkoja parturillesi

Parturin säännöllinen vierailu ei tarkoita vain hiusten leikkauksen tyylin säilyttämistä. Säännölliset leikkaukset tai leikkaukset voivat päästä eroon hiusten vaurioista, jotka aiheutuvat lämmöstä, kitkasta ja päivittäisestä toiminnasta aiheutuvasta saastumisesta. On suositeltavaa käydä vähintään kerran kuukaudessa hiusten ylläpitämiseksi.