Hair BlancoHiusten hoito

Hair BlancoHiusten hoito

Miehet välittävät nykyään enemmän ulkonäöltään kuin ennen. He ovat avoimempia muotoilemaan hiuksiaan, lisäämällä väriä ja varmistamaan, että ne näyttävät hyvältä. Kuka ei kuitenkaan? Loppujen lopuksi heidän on tehtävä hyvä vaikutelma saadakseen työn tai saadakseen tytön, jota he kosivat. Hiuksesi on ensimmäinen asia, jonka kukaan huomaa, kun he tapaavat sinut ensimmäisen kerran. Siksi sinun on varmistettava, että siitä huolehditaan.

Hallitsematon hiukset saattavat pitää sinua sellaisena, joka ei osaa huolehtia itsestäsi. Joku, joka ei ole vastuussa tai ei välitä ympäristöstäsi. Jos sinulla on puhtaat hiukset, muut saattavat nähdä sinut ammattilaisena ja sellaisena, joka voi huolehtia itsestäsi. Hyvä ensivaikutelma on hieno tapa kertoa muille, millainen ihminen olet.

Ota kuitenkin huomioon, että et voi vain leikata hiuksiasi ja tehdä niitä. Sinun on tiedettävä, miten hoidat hiuksiasi, muotoilet ne ja mitä tuotteita käytetään pitämään hiukset hyvinä. Täällä Hair Blancillä meillä on ystävällisiä ammattilaisia, jotka auttavat sinua siinä. He voivat neuvoa mitä tyyliäsi hiusten tulisi olla ja miten pitää ne hyvinä.

Katso miten voimme hoitaa hiuksiasi.

Hiusten leikkaus

Miesten leikkaus – Me muotoilemme hiuksesi tavalla, joka näyttää parhaan ulkonäön. Voimme leikata sen tavalla, joka on helppo muotoilla hiustuotteilla, vaikka teet sen itse kotona. Valitsemme kampauksen, joka sopii kasvojesi muotoon, jotta näytät hyvältä joka kerta.

Head Shave – Ymmärrämme, miksi haluat ajaa päätäsi. Olipa kyse lääketieteellisistä syistä tai haluat vain kokeilla jotain uutta, autamme täällä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme käyttää menetelmiä parranajoon ja antaa silti hieman tyyliä. Tällä tavalla, kun hiuksesi kasvavat takaisin, ne näyttävät paremmilta kuin ennen.

Hiustaide – hiustaide on tulossa yhä suositummaksi viime aikoina ja voimme ymmärtää miksi. Se antaa sinulle hämärän ilmeen ja tyylin, jota toiset voivat kopioida, mutta silti sellainen, jota näet harvoin. Kampaamomme ovat huolellisia työnsä suhteen ja varmistavat, että saat haluamasi hiustaidetta. Voit näyttää meille tulostetun kuvan tai puhelimestasi, ja stylistimme varmistavat, että kopioit ne.

Voimme myös sisällyttää shampoota ja hiusten kuivaus hiusten leikkaamisen jälkeen ja muotoilla ne sinulle. Näin voit nähdä ja oppia muotoilemaan uudet hiuksesi parhaiten ja tekemään sen kotona.

Hairstyling

Shampoo – Hiusten peseminen auttaa hiusten muotoilijoita työskentelemään puhtailla hiuksilla ja päänahalla. Ei vain sitä, mutta se auttaa myös puhdistamaan hiuksesi, jos saat ne värillisiksi. Se auttaa väriainetta tarttumaan paremmin hiuksiisi. Paitsi, että on rentouttavaa, että hiuksesi pestään shampoolla, kun makaat tuolilla. Me Hair Blancossa hieromme jopa päänahkaasi verenkierron parantamiseksi, mikä edistää hiusten kasvua.

Suihkukuiva – Hiusten pyyhkimisen lisäksi on myös tärkeää kuivata hiukset. Kuinka hiukset näyttävät märiltä, ​​on erilainen kuin kuivilla. Kun kuivamme sen, voit nähdä hiustesi potentiaalin tai nähdä, mistä et ehkä pidä. Stylistimme näkevät, mitä on muutettava tai muutettava, jotta hiuksesi näyttävät paremmilta. Lisäksi voimme vahata hiuksesi, jotta voit nähdä, kuinka ne voidaan muotoilla ja vaha toimii hyvin kuivien hiusten kanssa.

Rauta – Useimmilla miehillä on luonnollisesti kiharat tai aaltoilevat hiukset, etenkin niillä, jotka harjoittavat hiuksiaan pitkään. Silittämällä ne auttavat hiustasi pysymään tasaisina ja suorina, mikä antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja niiden muotoiluun. 

Brazillian blowout – Tämä saattaa liittyä tyttöihin, mutta miehillä voi olla myös hiuksensa brasilialainen blowout. Se tekee hiuksistasi sileämmät ja helpommat muotoilla. Lisäksi sinun ei tarvitse käyttää hoitoainetta usein säästääksesi aikaa aamulla. 

Hiusten väri

Luonnollinen hiusten väri – Myös miehet alkavat nykyään värjätä hiuksiaan. Ei vain piilota harmaantuvia hiuksiaan, vaan myös lisätä tyyliä. Se voi antaa sinulle uuden ilmeen, jota et ehkä saavuta ilman värejä. Täällä Hair Blacnossa suosittelemme miesten parasta hiusväriä. Voimme myös ehdottaa ihosi sävyn perusteella, jotta hiusten väri ei ristiriidassa.

Orgaaninen väri – hiusvärihoidot voivat olla ankaria hiuksillesi. Siksi meillä on myös orgaanisia hiusvärejä täällä Hair Blancossa. Nämä on valmistettu luonnollisista ainesosista ja vähemmän kemikaaleista, joiden pitäisi olla turvallisia hiuksillesi. Pienemmillä kemikaaleilla tämä voi auttaa parantamaan hiuksiasi. Värit eivät kuitenkaan välttämättä ole yhtä eloisia.

Kohokohdat – Jos olet vasta aloittamassa hiusten värjäämistä tai et halua värjätä kaikkea, voit saada sen sijaan kohokohtia. Tapahtuu, että vain hiusten osat ovat värillisiä ja jätetään sekoittumaan luonnolliseen väriisi. Voit joko valita värejä, jotka ponnahtaa esiin ja ovat kontrastissa luonnollisten hiusten kanssa, tai värit, joilla on sävy lähellä hiusväriäsi. 

Viikset / parta – Koska olemme parturi miehille, yksi haetuimmista palveluistamme on viiksien tai partasi hoitaminen. Meillä on ammattimaisia ​​stylisteja, jotka antavat karhulle enemmän äänenvoimakkuutta ja tyyliä sekä viikset. Voimme muotoilla partaasi antamaan sinulle paremman ilmeen.

Hiustenhoito

Elvyttävä hiustenhoito – Miehet kärsivät myös erilaisista hiusongelmista, kuten hiustenlähtöstä tai ohenemisesta ja kuivista hiuksista. Me Hair Blanc tarjoaa tapoja elvyttää hiuksiasi. Tämä saa hiuksesi palaamaan alkuperäiseen ulkonäköönsä, kiiltävyyteen sekä terveellisempään ja kestävämpään.

Voimakas kovettuva maski – Hiusnaamarit ovat yksi tehokkaimmista tavoista elvyttää hiuksiasi ja tehdä niistä parempia. Se ei vain ravitse hiuksiasi, vaan myös vahvistaa niitä. Tämä tarkoittaa, että hiuksesi pysyvät vahvina ja vähentävät hiusten putoamista tai muita mahdollisia ongelmia. 

Täydellinen hiusten korjaus – miehillä voi olla myös vaurioituneita hiuksia. Joko hiustuotteiden tai värin liiallisesta käytöstä johtuen, myös hiuksesi on korjattava. Voiteiden ja muiden kaavojen käyttö voi auttaa korjaamaan hiuksesi, ja me Hair Blancossa voimme auttaa sinua. Hoidamme paitsi hiuksiasi myös opetamme, miten se tehdään kotona käyttämällä joitain hiustenhoitotuotteitamme.

Hilseiden hoito – Hilse on kaikkein noloa tapahtua kenellekään. Olitpa tapaamassa potentiaalista pomoa tai asiakasta tai vain tapaamassa ketään. Tämä on yleisempää myös miehillä, siksi meillä on hoito hoitaa sitä sinulle. Haluamme sinun olevan enemmän luottamusta ja huoletta.

Hiusten kasvuhoito – Toinen asia, jonka useimmat miehet kohtaavat, on hiustensa menetys. Olipa hiusten oheneminen tai kaljuuntuminen kokonaan, useimmat miehet kohtaavat sen. Älä huoli, sillä voimme auttaa hiuksiasi hoitamaan hiusten kasvua. Meillä on asiantuntijoita, jotka auttavat hoitamaan hiustenlähtöäsi.

Karvanpoisto

Parranajo – Vaikka tarjoamme partasi tai viiksesi muotoilua ja leikkaamista, voimme myös ajella niitä sen sijaan, että saat puhtaamman ilmeen. Käytämme yleensä suoraa partakonetta tasaisempaan lopputulokseen. Lisäksi voimme ajella hiuksia myös muista kehosi osista.

Langoittaminen / vahaus – Hiuksesi eivät tarkoita vain päätäsi. Se voi tarkoittaa myös kasvoillasi olevia, kuten viikset tai parta. Kuitenkin yksi hiustyyppi, jota miehet enimmäkseen jättävät huomiotta, on heidän kulmakarvansa. Vaikka kuulet tai näet enimmäkseen naisia, joilla on kulmakarvat kierteillä, miehillä voi olla myös herkkuja. Tämä voi muotoilla kulmakarvasi näyttämään paremmilta ja ohentamaan niitä hieman.

Sillä välin voidaan tehdä vaha, joka poistaa hiukset kokonaan kehosi muista osista. Jos haluat puhtaammat kasvot, voit parta tai viikset voidella. Tällä tavalla heidän kasvaminen vie kauemmin ja olisi pehmeämpää kuin tavallinen parranajo. Voimme myös ajaa hiuksia kainaloihisi tai jalkoihisi puhtaamman ilmeen takaamiseksi.

Kulmien muotoilukulmakarvojen muotoiluun – kuten mainittiin, voimme käyttää kierteitystä, mutta miksi juuri haluat tehdä sen? Ensinnäkin, kulmakarvojen muodon muuttaminen voi antaa sinulle erilaisen ilmeen. Kulmakarvojen muoto voi olla kohteliaisuus tai määrittää, miltä silmäsi näyttävät.