Väritä hiuksesi Hair Blancossa

Väritä hiuksesi Hair

Nykyään kuka tahansa voi kyllä, jopa miehet, hiusten kuolemisen. Loppujen lopuksi se ei vain voi piilottaa harmaantuvia karvoja, vaan myös antaa sinulle uuden ilmeen. Vaikka hiusvärit ovat pääasiassa naisilla, myös miehet tekevät nykyään. Ei ole häpeää värjätä hiuksesi, se on loppujen lopuksi oma tyyli.

Useimmat miehet eivät kuitenkaan tiedä, mikä väri on heidän hiuksilleen paras. Et voi valita vain suosikkiväriäsi, mutta se on alku. Joskus sinun on myös otettava huomioon ihosi sävy. Ei hätää, on kuitenkin hiusvärejä, jotka sopivat useimpiin ihon sävyihin. Me Hair Blancossa voimme värjätä hiuksesi ja jopa ehdottaa mitä käytät. Katso luettelo väreistä, joita voimme käyttää mihin tahansa ihon sävyyn.

Vaaleat kohokohdat – Jos olet uusi hiusten väritysmaailmassa ja haluat kokeilla sitä tai et halua värjätä kokonaisia ​​hiuksiasi, miksi et värjätä vain osia niistä? Kohokohdat, kuten nimestä voi päätellä, värjää vain osan hiuksistasi. Voit vain saada ne sekoittumaan luonnolliseen väriin. Vaalea luonnollista mustaa vasten on voimakas kontrasti, joka saa värin esiin.

Tuhka ruskea – Yksi suosituimmista hiusväreistä, tuhkapunainen antaa hieman ruskean sävyn, jossa on harmaita kohokohtia. Tämä on hieno väri mustasta, jos olet vielä uusi tässä, koska se ei ole liian voimakas muutos. Väri rajoittuu pimeään puoleen ja nojaa kohti vaaleampaa sävyä. 

Tuhkanharmaa – Vaikka ihmiset yrittävät enimmäkseen piilottaa harmaat hiuksensa, on muitakin, jotka haluaisivat näyttää ne kaikkien nähtäväksi. Tuhkanharmaa on hiusväri, josta on tulossa yhä suositumpi. Se antaa sinulle ärtyisän ilmeen ja kun pariliität sen sotkuiseen kampaukseen, se antaa sinulle varmasti ainutlaatuisen ilmeen.

Sandy blondi – toisin kuin blondi, hiekka blondi on hieman tummempi sävy siihen. Se on lämmin väri katsoa eikä liian kirkas. Yksi tapa saada tämä väri on, että sinulla on vain päällinen värillinen säilyttäen silti mustat hiuksesi alla. Suunnittele hiuksesi sivulle ja sen pitäisi antaa kontrastiväri, joka on mukava katsoa. 

Violetti – Vaikka violetti liittyy enimmäkseen tyttöihin, miehet voivat myös rokata tätä väriä. Se on hieno väri myös miehille, ja voit muotoilla hiuksesi tavalla, joka korostaa niitä. Jotkut haluavat värittää vain vinkkejä, toiset värjätä kaikki hiuksensa ainutlaatuisemmaksi tyyliksi

Sininen – Jos haluat värin, jossa on viileä sävy, et koskaan ole väärässä sinisen kanssa. Voit laittaa ne korostuksiksi korostamaan niitä tai värjätä kaikki hiuksesi ja muotoilla ne paremmin näyttämään niitä. Huomaa kuitenkin, että vaatteiden yhdistäminen tämän hiusvärin kanssa ei ehkä ole yhtä helppoa. Sinun on käytettävä neutraaleja värejä, jotta et törmää ja hiuksesi ovat ulkonäön keskipiste.