Miehen opas oikean leikkauksen valitsemiseen Metakuvaus

Ihmisen hiusten tyyli antaa lausunnon. Se on yksi ensimmäisistä ominaisuuksista, jonka huomaat jossakin. Miehille se on enemmän kuin ulkonäkösi, se on se, miten esität itsesi ja persoonallisuutesi. Jos haluat leikata hiuksesi, saatat ihmetellä, mitkä kampaukset ovat sinulle täydellisiä.

Sinulla on lukuisia vaihtoehtoja korvaamattomien hiusten muotoiluun. Klassisesta buzz -leikkauksesta miespullaan voit valita lyhyen tai pitkän.

Sinulla on herkkua! Olemme koonneet luettelon parhaista miesten kampauksista, joita voit kokeilla. Tutustu tähän luetteloon, jonkatoi sinulle Hair Blanco, ennen kuin vierailet parturissasi!

Jos haluat hiuksesi pitkiksi

The Man Bun Man -pulla

on lopullinen hipster -leikkaus. Kävi ilmi, että se ei ollut vain ohimenevä villitys. Estetiikka on usein osoittanut pysyvyytensä ja näyttää todennäköisesti olevan edelleen trendikäs ja loistava valinta hiuksillesi.

Suora ja pitkä

Älä huoli, jos hiuksesi ovat suorat. Voit silti saada tyylikkään pitkän kampauksen. Kun käytät hiuksiasi pitkiä ja suoria, pidä hiukan tekstuuria. Ehdotetaan myös, että rajoitetaan liian erillisiä sivu- ja keskiosia. 

Jos haluat hiuksesi lyhyiksi

The Undercut

Viime vuosina aliarvostuksesta on tullut yksi miesten suosituimmista lyhyistä kampauksista. Tämän ainutlaatuisen ilmeen odotetaan pysyvän trendikkäänä. Se on yhdistetty useisiin huipputyyleihin, kuten pompadours, quiffs ja hapsutyylit.

Fade

Fade -leikkaukset ovat loistava valinta, koska ne voidaan helposti räätälöidä haluamasi ulkonäön mukaan. Häivytystä on saatavana kolmea tyyppiä: matala haalistus, keskihäivytys ja korkea haalistus.

Vähän haalistuva hiustenleikkaus on loistava vaihtoehto, jos haluat hienovaraisen mutta silti tyylikkään ilmeen.

Jos haluat perinteisen haalistuvan ilmeen, käytä puolivälissä olevaa leikkausta. Tämä hiustenleikkaus, joka menee pitkistä lyhyisiin temppeleiden ympärillä, on sekä tyylikäs että monimutkainen. Voit myös harkita pudotuksen haalistumista, jossa häivytys laskeutuu korvan taakse muodostaen kaaren muodon.

Korkea haalistuminen on silmiinpistävä ja houkutteleva tyyli, jonka sivut kapenevat nopeasti pitkistä lyhyisiin. Jos haluat tämän leikkauksen, mene kokeneelle parturille, kuten Hair Blanco, koska kaikki pituuden virheet ovat hyvin ilmeisiä.

Jos haluat hiuksesi keskipitkät

The Faux Hawk

A faux hawk on loistava vaihtoehto, jos haluat kokeilla jotain uutta ja erilaista. Tässä tyylissä on mohawkin jyrkkä asenne, mutta miinus sitoutuminen. Se näyttää upealta ja on todella mukava. Tee faux -haukastasi hillittömäksi, jotta se näyttää trendikkäältä.

Pompadour

Jos et ole koskaan kokeillut pompadour -kampausta aikaisemmin, nyt on tilaisuutesi. Saadaksesi tämän tyylikkään ilmeen, pyydä parturia pitämään hiukset pitkät päällä. Kierrä sitten hiuksiasi ylös ja taakse pomadella, kunnes pääsi päällä on komea pullistuma.